Trailer: Nieuwe gameplay Season: A Letter to the Future getoond

Geplaatst:
Aangepast: 3 juni 2022 02:31

Season: A Letter To The Future was aanwezig tijdens de State of Play van Sony. Er werden nieuwe gameplaybeelden getoond en een release window onthuld.

Hoewel de game eerder al in 2021 werd verwacht, zijn we vandaag de dag nog steeds aan het wachten op de release van Season: A Letter To The Future. Echter lijkt aan het wachten nu een einde te komen, aangezien er een release window onthuld is voor de artistieke game. Season: A Letter To The Future werd aangekondigd tijdens The Game Awards eind 2020. Lange tijd was het aardig stil rondom de game, maar vannacht werden er weer nieuwe gameplaybeelden getoond. De game zou ons Nederlanders toch aan moeten spreken, aangezien fietsen een grote rol speelt in de game.

In het derde kwartaal van dit jaar verschijnt Season: A Letter To The Future voor pc, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: Sony
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Season: A Letter To The Future

Series

-

Uitgever

CMF FMC

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, PlayStation 5

Releasewindow

31 januari 2023

Ontwikkelaar

Scavengers Studio

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord