Trailer: Scavengers Studio kondigt Season aan tijdens TGA

Geplaatst: 11 december 2020 14:02
Aangepast: 11 december 2020 14:03

Afgelopen nacht zijn er tijdens The Game Awards een paar verrassingen uit de hoge hoed getoverd. Een daarvan was Season, een game die gemaakt wordt door het Canadese Scavengers Studio.

Het eerste dat opvalt aan deze sfeervolle third person adventure game is de stijl. Je neemt de rol op je van een jonge vrouw die woonachtig is in een slaperig dorpje waarvan de meeste mensen niet eens weten dat het op de landkaart staat. Omdat je nieuwsgierig bent naar wat er buiten het dorp allemaal te vinden is pak je je fiets en ga je op weg om de wereld te verkennen. Je wordt in de game ondergedompeld in culturen die op het punt staan te verdwijnen, terwijl je ondertussen artifacts en herinneringen aan het verzamelen bent.

Er is nog geen releasedatum bekendgemaakt voor Season, wel is bekend dat de game wordt ontwikkeld voor pc en PlayStation.

Bron: The Game Awards
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Season: A Letter To The Future

Series

-

Uitgever

CMF FMC

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, PlayStation 5

Releasewindow

31 januari 2023

Ontwikkelaar

Scavengers Studio

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord