Trailer: Nieuwe gameplaytrailer F1 Manager 2023 onthuld

-

Er is een nieuwe gameplaytrailer verschenen voor F1 Manager 2023. De managementgame waarin jij een Formule 1-team naar de top moet zien te brengen.

F1 Manager 2023 is de tweede game in de serie nadat vorig jaar F1 Manager 2022 voor het eerst verscheen. In de gameplaytrailer proeven we de sfeer tijdens de races en de belangen die op het spel staan. De beelden laten ook zien dat er een aantal nieuwe camerastandpunten zijn toegevoegd in dit nieuwe deel. Als je nu je pre-order plaatst, verzeker je jezelf van drie exlusieve racemomenten, waaronder eentje voor het Las Vegas Strip Circuit. Mocht je de Deluxe Edition willen hebben, dan krijg je daar bovenop ook nog eens vier dagen eerder toegang tot de game. Ook ontvang je dan de Scenarios Pack met twaalf unieke startgrids en racemomenten. De trailer brengt ons gelijk op de hoogte van de releasedatum.

Op 31 juli verschijnt F1 Manager 2023 aan de start voor pc, PlayStation en Xbox.

Bron: Frontier
Patrick Lamers Mede-eigenaar en Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot F1 Manager 2023

Ontwikkelaar:

Frontier Developments

Uitgever:

Frontier

Release:

31 juli 2023

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS4
XONE
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord