Frontier kondigt F1 Manager 23 aan

-

Racefanaten kunnen zich opmaken voor een nieuw deel in de F1 Manager serie. Frontier heeft namelijk aangekondigd dat F1 Manager 23 er dit jaar aan zit te komen.

Op Twitter heeft uitgever en ontwikkelaar Frontier bekendgemaakt dat F1 Manager 23 op de grid staat. Vorig jaar verscheen het eerste deel in deze serie en blijkbaar was dat dusdanig succesvol dat een tweede deel gerechtvaardigd is. Dit is best opmerkelijk, want het ging F1 Manager 2022 niet voor de wind. Na twee maanden heeft Frontier de ondersteuning voor F1 Manager 2022 al gestopt. Het uitbrengen van F1 Manager zorgde zelfs voor dalende aandelen bij Frontier. Desalniettemin durven ze het dus toch nog aan om een nieuw deel te gaan maken. Ben jij ook graag bezig met het pielen aan knopjes en tweaken van je setup? Check dat onze review van F1 Manager 2022 zodat je ongeveer weet wat je te wachten staat.

Er is nog geen releasedatum bekend voor F1 Manager 23, maar gezien de release van F1 Manager 2022 is een release aan het einde van de zomer zeer waarschijnlijk.

Bron: Frontier
Patrick Lamers Mede-eigenaar en Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot F1 Manager 2023

Ontwikkelaar:

Frontier Developments

Uitgever:

Frontier

Release:

31 juli 2023

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS4
XONE
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord