Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

F1 Manager 2022

  • Ontwikkelaar Frontier Developments
  • Eerste releasedatum 30 augustus 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score

Aandelen Frontier Developments gezakt door F1 Manager

F1 Manager 2022 heeft ontwikkelaar Frontier Developments niet veel goeds gebracht. De tegenvallende verkoop van de game heeft ervoor gezorgd dat de aandelen van de studio flink zijn gezakt.

F1 Manager 2022 markeerde de start van een nieuwe managementfranchise van Frontier Developments. Helaas pakte dat toch iets anders uit. De game kampte met wat problemen en de verkoop, met name tijdens de feestdagen, viel tegen. Frontier had daarom besloten om al na twee maanden de stekker uit F1 Manager 2022 te trekken. Deze tegenvallende verkoop heeft er echter wel voor gezorgd dat de aandelen van de studio met 40% zijn gedaald. Ook de verkoop van de andere games in Frontier's portfolio vielen in het tweede halfjaar tegen. De studio stelt haar verkoopverwachtingen nu bij voor het komende jaar.

F1 Manager 2022 verscheen op 30 augustus vorig jaar. Al na twee maanden besloot Frontier de game niet meer te ondersteunen. Wellicht dat een volgende titel het beter doet.

BRON Video Games Chronicle

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?