Aandelen Frontier Developments gezakt door F1 Manager

Geplaatst:

F1 Manager 2022 heeft ontwikkelaar Frontier Developments niet veel goeds gebracht. De tegenvallende verkoop van de game heeft ervoor gezorgd dat de aandelen van de studio flink zijn gezakt.

F1 Manager 2022 markeerde de start van een nieuwe managementfranchise van Frontier Developments. Helaas pakte dat toch iets anders uit. De game kampte met wat problemen en de verkoop, met name tijdens de feestdagen, viel tegen. Frontier had daarom besloten om al na twee maanden de stekker uit F1 Manager 2022 te trekken. Deze tegenvallende verkoop heeft er echter wel voor gezorgd dat de aandelen van de studio met 40% zijn gedaald. Ook de verkoop van de andere games in Frontier's portfolio vielen in het tweede halfjaar tegen. De studio stelt haar verkoopverwachtingen nu bij voor het komende jaar.

F1 Manager 2022 verscheen op 30 augustus vorig jaar. Al na twee maanden besloot Frontier de game niet meer te ondersteunen. Wellicht dat een volgende titel het beter doet.

Bron: Video Games Chronicle
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot F1 Manager 2022

Series

Formula 1

Uitgever

Frontier

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

30 augustus 2022

Ontwikkelaar

Frontier Developments

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord