Screenshots: Screenshots F1 Manager 2022 tonen circuit van Baku

Geplaatst: 12 april 2022 20:25
Aangepast: 12 april 2022 20:25

Frontier Developments heeft de eerste screenshots van F1 Manager 2022 onthuld. Deze screenshots tonen ons het circuit van Baku.

Formule 1 is tegenwoordig bizar populair, dus het is niet gek dat er verschillende games van uitgekomen zijn waarin je jezelf een weg naar de top kunt racen op de bekende circuits. Ben je echter niet zo'n held achter het stuur, dan kun je later deze maand ook aan de slag als manager in F1 Manager 2022. In deze game ben je geen coureur die over het asfalt scheurt, maar krijg je de leiding over je eigen Formule 1-team die je met je tactische inzichten en management-skills naar de top moet zien te coachen. Ontwikkelaar Frontier Developments heeft nu de eerste screenshots van de F1 Manager 2022 alpha laten zien. Op deze screenshots kunnen we zien hoe het circuit van Baku eruitziet. Het circuit ziet er, op de screenshots, vrij realistisch uit.

F1 Manager 2022 verschijnt deze zomer voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series.

Bron: Frontier Developments
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot F1 Manager 2022

Series

Formula 1

Uitgever

Frontier

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

30 augustus 2022

Ontwikkelaar

Frontier Developments

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord