Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

F1 Manager 2022

  • Ontwikkelaar Frontier Developments
  • Eerste releasedatum 30 augustus 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score

Ondersteuning F1 Manager 2022 stopt al na 2 maanden

Als je nog vol spanning uitkijkt naar nieuwe updates voor F1 Manager 2022, stel dan je verwachtingen maar bij. Ontwikkelaar Frontier heeft aangekondigd dat de aanstaande update de laatste grote update is voor de game.

Op 30 augustus was de release van F1 Manager 2022. We zijn nu nog geen twee maanden later en Frontier heeft in een Reddit-post nu aangekondigd bezig te zijn met de laatste grote update voor F1 Manager 2022. Op zich niet vreemd natuurlijk dat een ontwikkelaar op een gegeven moment de game niet meer ondersteunt met updates, maar in het geval van F1 Manager 2022 is het best opmerkelijk. De managementgame is namelijk nog niet eens twee maanden beschikbaar. Fans hebben zich al negatief uitgelaten over deze beslissing. Volgens hun zijn er nog genoeg verbeterpunten te vinden die aangepakt dienen te worden en die niet mee worden genomen in de aanstaande update. Zo is er veel kritiek op het functioneren van de DRS (Drag Reduction System).

De reden voor het stoppen met updaten van F1 Manager 2022 is om de toekomstige F1 Manager projecten zo goed mogelijk uit de verf te kunnen laten komen. Het kan best zijn dat er hier of daar nog een bug wordt gefixt, maar het overgrote gedeelte van het team dient de zinnen nu te zetten op andere F1 Manager-games. Dit ondanks het feit dat er best veel verzoeken zijn ingediend om bepaalde onderdelen van de game te updaten.

Evelien was in haar review van F1 Manager 2022 best te spreken over de game, maar had ook een aantal op- en aanmerkingen. Wanneer de laatste grote update wordt uitgerold is nog niet bekend. Met de update krijgt F1 Manager 2022 een aantal visuele updates, wordt het brandstofverbruik aangepakt en worden de inconsistenties in de verwachte racetijd opgelost.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?