Ondersteuning F1 Manager 2022 stopt al na 2 maanden

Geplaatst: 28 oktober 2022 18:45
-

Als je nog vol spanning uitkijkt naar nieuwe updates voor F1 Manager 2022, stel dan je verwachtingen maar bij. Ontwikkelaar Frontier heeft aangekondigd dat de aanstaande update de laatste grote update is voor de game.

Op 30 augustus was de release van F1 Manager 2022. We zijn nu nog geen twee maanden later en Frontier heeft in een Reddit-post nu aangekondigd bezig te zijn met de laatste grote update voor F1 Manager 2022. Op zich niet vreemd natuurlijk dat een ontwikkelaar op een gegeven moment de game niet meer ondersteunt met updates, maar in het geval van F1 Manager 2022 is het best opmerkelijk. De managementgame is namelijk nog niet eens twee maanden beschikbaar. Fans hebben zich al negatief uitgelaten over deze beslissing. Volgens hun zijn er nog genoeg verbeterpunten te vinden die aangepakt dienen te worden en die niet mee worden genomen in de aanstaande update. Zo is er veel kritiek op het functioneren van de DRS (Drag Reduction System).

De reden voor het stoppen met updaten van F1 Manager 2022 is om de toekomstige F1 Manager projecten zo goed mogelijk uit de verf te kunnen laten komen. Het kan best zijn dat er hier of daar nog een bug wordt gefixt, maar het overgrote gedeelte van het team dient de zinnen nu te zetten op andere F1 Manager-games. Dit ondanks het feit dat er best veel verzoeken zijn ingediend om bepaalde onderdelen van de game te updaten.

F1 Manager Review 1

Evelien was in haar review van F1 Manager 2022 best te spreken over de game, maar had ook een aantal op- en aanmerkingen. Wanneer de laatste grote update wordt uitgerold is nog niet bekend. Met de update krijgt F1 Manager 2022 een aantal visuele updates, wordt het brandstofverbruik aangepakt en worden de inconsistenties in de verwachte racetijd opgelost.

Bron: Frontier
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot F1 Manager 2022

Ontwikkelaar:

Frontier Developments

Uitgever:

Frontier

Release:

30 augustus 2022

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord