Trailer: F1 Manager 2022 heeft een releasedatum

Geplaatst:
Aangepast: 8 juni 2022 00:15

Frontier Developments heeft de releasedatum van F1 Manager 2022 bekendgemaakt. Al kunnen we beter spreken van releasedatums, want het zijn er eigenlijk meerdere.

In deze nieuwe racegame ligt de focus niet op het besturen van zo'n razendsnelle bolide. De titel van de game geeft het wellicht al weg, maar F1 Manager 2022 staat in het teken van het managen van je eigen Formule 1 team. Zowel de Formule 1, Formule 2 als de Formule 3 zijn in de game vertegenwoordigd. Uitgever en ontwikkelaar Frontier Developments heeft nu meer details vrijgegeven over de releasedatum van de game. Als jij voor pole gaat en de game vroegtijdig aanschaft, dan kun je vijf dagen voor de officiële release al van start gaan. Middels een gloednieuwe trailer is de releasedatum bekendgemaakt.

Indien je F1 Manager 2022 pre-ordert, dan kun je al vanaf 25 augustus 2022 aan de slag met de game. Anders moet je wachten tot de lichten op 30 augustus uit zijn en iedereen het gaspedaal indrukt. F1 Manager 2022 verschijnt voor pc, Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: Frontier Developments
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot F1 Manager 2022

Series

Formula 1

Uitgever

Frontier

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

30 augustus 2022

Ontwikkelaar

Frontier Developments

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord