Trailer: Nieuwe horrorgame Unholy aangekondigd

Geplaatst:
Aangepast: 18 september 2022 14:18

Holy moly, de trailer van Unholy. Horrorliefhebbers opgelet, tijdens de Tokyo Game Show hebben we een glimp kunnen opvangen van een nieuwe horror game genaamd Unholy. Deze horrorgame is ontwikkeld door Duality Games in samenwerking met uitgever Hook.

De horrorgame wordt omschreven als een intensieve psychische horrorervaring gedreven door een diep duister verhaal. De centrale vraag in deze horrorgame: waar is Gabriel? Er zijn twee werelden die parallel aan elkaar lopen, de werkelijkheid en de wereld van onheilige, Unholy. Het ontdekken van beide werelden is cruciaal om het mysterie te ontrafelen. De setting speelt zich af in een grijze, kille stad gebaseerd op de post-Sovjet-Unie. De gameplay is een mix van het oplossen van puzzels, het wel/niet infiltreren van vijandelijk territoriaal gebied en de brute gevechten die daarmee gepaard gaan.

Mocht je nog mentale voorbereiding nodig hebben voor deze horrorgame, geen zorgen! Unholy staat gepland voor 2023 en komt uit voor PS5, Xbox Series X en Steam.

Bron: Steam
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Unholy

Series

-

Uitgever

HOOK

Reviewscore

Platforms

Pc

Releasewindow

20 juli 2023

Ontwikkelaar

Duality Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord