Trailer: Nieuwe Kingdom Hearts content onthuld

Geplaatst:
Aangepast: 18 juni 2020 01:06

Square Enix heeft een trailer gepost waarin de nieuwe Kingdom Hearts content van 2020 wordt bekendgemaakt. Hieronder valt de nieuwe cardgame voor iOS-, Android- en Amazon-apparaten genaamd Kingdom Hearts: Dark Road.

In 2020 kunnen we van Kingdom Hearts nieuwe content verwachten. Dit is onthuld door Square Enix in een trailer waar alles voorbijkomt wat er van Kingdom Hearts nog uitkomt dit jaar. De trailer begint met het aankondigen van een uitbreiding voor de mobiele game Kingdom Hearts: Union X. Daarna worden meer details van de nieuwe mobiele cardgame van Square Enix getoond, die eerder was uitgesteld. Kingdom Hearts: Dark Road, zoals de game heet, wordt in de trailer afgebeeld als een strategische mobiele cardgame gevuld met actie. Ook wordt er nieuwe informatie onthuld over de jeugd van Xehanort. De video eindigt met de onthulling van Kingdom Hearts: Melody of Memory.

Kingdom Hearts: Dark Road verschijnt op 22 juni voor iOS-, Android- en Amazon-apparaten en is te spelen via het startscherm van Kingdom Hearts: Union x[Cross].

Bron: Square Enix
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Kingdom Hearts: Dark Road

Series

Kingdom Hearts

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

-

Platforms

Mobile

Releasedatum

22 juni 2020

Ontwikkelaar

Square Enix

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord