WarioWare: Get It Together!

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 10 september 2021
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Party
  • Gameliner score

Trailer: Nieuwe multiplayer Warioware op Nintendo Switch

De onsmakelijk Mario kloon keert terug met zijn eigen game. Binnenkort schittert Wario namelijk in zijn eigen multiplayer game; WarioWare: Get It Together.

Wario kennen we uiteraard van zijn compleet eigen titel WarioWare. WarioWare is een leuke mengelmoes van de grootste shovelware die je direct gek weet te draaien. Nu kunnen we dat ook nog eens in een multiplayer omgeving doen, want WarioWare: Get It Together is met twee spelers gelijktijdig te spelen. De ouwe knoflooketer schittert al eerder dan we denken op de Nintendo Switch. WarioWare: Get It Together is vanaf 10 september exclusief verkrijgbaar op de Nintendo Switch.

BRON Nintendo Direct

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?