Trailer: Nieuwe personages in Dragon Ball: The Breakers getoond

Geplaatst: 17 september 2022 17:30

Er is een nieuwe trailer voor Dragon Ball: The Breakers verschenen tijdens de Tokyo Game Show. In deze multiplayer-actiegame, ontwikkeld door Dimps, kun je vechten als Raider of als Survivor en waarbij uiteraard bekende gezichten uit de Dragon Ball-franchise speelbaar zijn.

Vorig jaar werd Dragon Ball: The Breakers aangekondigd. In de recent verschenen video zijn nieuwe speelbare karakters onthuld, de nieuwste aanwinst bij de Survivors is The Farmer. The Farmer heeft het vermogen om in de grond te graven en items te bemachtigen. Aan de kant van de Raiders is Dragon Ball-antagonist Majin Buu als nieuw speelbaar personage getoond. Majin Buu heeft de unieke eigenschap om zijn tegenstanders in snoep te veranderen om ze vervolgens op te eten. Wanneer Majin Buu zijn final form bereikt, kun je als Survivor zomaar in zijn lichaam terecht komen. Zie dan maar eens te ontsnappen! Naast de nieuwe personages is in de trailer van Dragon Ball: The Breakers ook een map te zien. Verder is er bekendgemaakt dat er een open beta test plaatsvindt van 22 tot en met 25 september. Spelers krijgen zo de kans om de game uit te proberen.

Dragon Ball: The Survivors verschijnt op 14 oktober 2022 voor Playstation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC. Laat ons weten wat tot nu toe jouw indruk is van Dragon Ball: The Breakers in de reacties hieronder!

Bron: https://en.bandainamcoent.eu/
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dragon Ball: The Breakers

Series

Dragon Ball

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

14 oktober 2022

Ontwikkelaar

Bandai Namco Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord