Metal: Hellsinger

  • Ontwikkelaar The Outsiders
  • Eerste releasedatum 15 september 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Muziek , First-Person Shooter
  • Gameliner score -

Trailer: Nieuwe ritme-FPS Metal: Hellsinger onthuld

Tijdens IGN Summer of Gaming werden ook nieuwe games onthuld. Een van deze nieuwe onthullingen was voor de nieuwe ritme-FPS Metal: Hellsinger.

Wat krijg je als je een first-person shooter combineert met een ritme-game? Het antwoord is Metal: Hellsinger. Deze zogenoemde ritme-FPS laat je verschillende demonische wezens te lijf gaan terwijl je naar snoeiharde metal luistert. Het is de bedoeling dat je je vijanden neerschiet of doormidden hakt op het ritme van de muziek die je op de achtergrond hoort. Zoals een echte metal-game betaamt, bevat Metal: Hellsinger ook de zang van verschillende bekende metal-vocalisten.

Metal: Hellsinger verschijnt in 2021 voor de pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X.

BRON IGN Summer of Gaming

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?