Maximum Football

  • Ontwikkelaar Invictus Games Ltd.
  • Eerste releasedatum 2023
  • Platformen Pc
  • Genre Simulatie , Sport
  • Gameliner score -

Trailer: Nieuwe sportgame Maximum Football aangekondigd

Goed nieuws voor liefhebbers van American football. Modus Games heeft namelijk de nieuwe game genaamd Maximum Football onthuld in een trailer.

De sportgame betreft een gratis simulatie gebaseerd op American football en is gepland voor release in 2023. Maximum Football is ontwikkeld met behulp van Unreal Engine 5 om de game zo realistisch mogelijk te maken. Ook in deze sportsimulatie kun je zowel online als ter plekken met iemand de strijd aangaan. In Dynasty Mode bouw jij als coach aan jouw droomteam. Kies je voor fysiek geweld om aanvallen onschadelijk te maken, of zet je vooral in op snelheid? In Pro Season Mode strijdt je met 31 andere teams voor het kampioenschap. Ook biedt de game opties qua customization met bijvoorbeeld logo's, tenues en helmen. Maximum Football is niet de eerste game die gebaseerd is op de sport die voortkomt uit elementen van rugby en voetbal. De bekendste American football-gamefranchise is Madden NFL, lees hier onze review van Madden NFL 23. Voor Maximum Football staat een Early Access op Steam gepland voor de aankomende lente.

Maximum Football heeft nog geen officiële releasedatum, vooralsnog is alleen bekend dat de game op pc uitkomt.

BRON Modus Games

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?