Balan Wonderworld

  • Ontwikkelaar Balan Company
  • Eerste releasedatum 26 maart 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Avonturen , Platform
  • Gameliner score

Trailer: Nieuwe trailer Balan Wonderworld toont kostuums

Er is onlangs een nieuwe trailer van Balan Wonderworld verschenen. Deze nieuwe trailer toont ons onder andere de verschillende kostuums.

Balan Wonderworld is een nieuwe avonturengame van Square Enix. In een eerdere trailer hebben we de kleurrijke wereld van Balan Wonderworld al kunnen zien. Inmiddels is er een nieuwe trailer onthuld waarin we een aantal kostuums en eindbazen te zien krijgen. In de wereld van Balan Wonderworld draait het namelijk allemaal om de kostuums. Spelers kunnen in totaal zo'n tachtig verschillende kostuums verzamelen waarmee ze speciale krachten krijgen. In de trailer kunnen we er alvast een aantal zien.

Balan Wonderworld verschijnt 26 maart 2021 voor de pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One en Nintendo Switch.

BRON Square Enix

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?