Trailer: Nieuwe trailer Balan Wonderworld toont kostuums

Geplaatst: 2 december 2020 12:02
Aangepast: 2 december 2020 12:02

Er is onlangs een nieuwe trailer van Balan Wonderworld verschenen. Deze nieuwe trailer toont ons onder andere de verschillende kostuums.

Balan Wonderworld is een nieuwe avonturengame van Square Enix. In een eerdere trailer hebben we de kleurrijke wereld van Balan Wonderworld al kunnen zien. Inmiddels is er een nieuwe trailer onthuld waarin we een aantal kostuums en eindbazen te zien krijgen. In de wereld van Balan Wonderworld draait het namelijk allemaal om de kostuums. Spelers kunnen in totaal zo'n tachtig verschillende kostuums verzamelen waarmee ze speciale krachten krijgen. In de trailer kunnen we er alvast een aantal zien.

Balan Wonderworld verschijnt 26 maart 2021 voor de pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One en Nintendo Switch.

Bron: Square Enix
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Balan Wonderworld

Series

-

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

26 maart 2021

Ontwikkelaar

Balan Company

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord