Little Nightmares II

  • Ontwikkelaar Tarsier Studios
  • Eerste releasedatum 11 februari 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Avonturen , Platform , Horror
  • Gameliner score

Trailer: Nieuwe trailer en gameplay voor Little Nightmares II

Little Nightmares II heeft een nieuwe trailer ontvangen. Naast het promotionele beeldmateriaal krijgen we ook twintig minuten aan gameplay te zien.

De trailer tentoonstelt Little Nightmares II. We zien wat van de puzzels die de twee hoofdpersonages met elkaar moeten uitvogelen, maar eigenlijk staat er één thema centraal. Het horroraspect stapt naar voren en we zien wat meer van de nachtmerriewezens die zich verschuilen in de game van Bandai Namco. Ook in de twintig minuten gameplay gaan we te maken krijgen met akelige wezens. Bekijk hier de gamescom trailer voor Little Nightmares II.

Little Nightmares II is beschikbaar vanaf 11 februari voor de pc, Xbox One en PlayStation 4. De game krijgt later in datzelfde jaar een next gen upgrade.

BRON Bandai Namco/Gamesradar

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?