Little Nightmares II

  • Ontwikkelaar Tarsier Studios
  • Eerste releasedatum 11 februari 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Avonturen , Platform , Horror
  • Gameliner score

15 Minutes Of: Little Nightmares II

Little Nightmares II is voor de liefhebber van horrorgames een game om naar uit te kijken. Binnenkort verschijnt de review hier op de website, maar tot die tijd kun je altijd nog Bram zijn Little Nightmares II preview teruglezen. Mocht dat niet voldoende zijn, dan kun je natuurlijk altijd een goede indruk krijgen van de gameplay van Little Nightmares II door de eerste vijftien minuten van de game te bekijken.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?