Final Fantasy VII Remake

  • Ontwikkelaar Square Enix
  • Eerste releasedatum 10 april 2020
  • Platformen PlayStation 4 , PlayStation 5
  • Genre JRPG
  • Gameliner score

Trailer: Nieuwe trailer Final Fantasy VII Remake onthuld tijdens Tokyo Game Show

Er is een nieuwe trailer van Final Fantasy VII Remake onthuld tijdens de Tokyo Game Show. De trailer toont veel nieuwe beelden van de remake.

Final Fantasy VII Remake heeft vannacht tijdens de Tokyo Game Show een nieuwe trailer ontvangen. Deze nieuwe trailer duurt bijna drie minuten en toont nieuwe beelden die we nog niet eerder hebben gezien. Zo zien we bijvoorbeeld enkele cutscenes die we kennen van het origineel. Daarnaast zien we ook The Turks voor het eerst en krijgen we ook wat meer te zien van het vernieuwde gevechtssysteem. Om dit allemaal af te maken, kunnen we ook nog een glimp opvangen van de Summons Ifrit en Shiva.

Final Fantasy VII Remake verschijnt 3 maart 2020 voor de PlayStation 4.

BRON Square Enix

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?