Check hier alle The Game Awards 2023 content

MediEvil Remastered

  • Ontwikkelaar Other Ocean Interactive
  • Eerste releasedatum 25 oktober 2019
  • Platformen PlayStation 4
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score

Trailer: Nieuwe trailer MediEvil Remastered leert je je schild te gebruiken

Ze zeggen weleens dat de verdediging de beste vorm van aanval is. De nieuwe trailer van MediEvil Remastered leert je daarom je schild te gebruiken.

Sony Interactive Entertainment heeft onlangs een nieuwe trailer uitgebracht van MediEvil Remastered. De remake van de klassieker op de eerste PlayStation volgt het verhaal van Sir Daniel Fortesque, een ietwat onhandig skelet. Om jou, en Sir Daniel, klaar te stomen voor de release van de remaster later deze maand, hebben Sony en ontwikkelaar Other Ocean iets speciaals in elkaar gezet. De Bonehead’s Guide to Gallowmere is een serie die bestaat uit vier video's die wekelijks online worden gezet waarin wordt uitgelegd hoe je een goede ridder kunt zijn. De eerste video in deze serie heet "Using One's Shield" en die leert je hoe je effectief je schild kunt gebruiken.

MediEvil Remastered verschijnt 25 oktober voor de PlayStation 4.

BRON Sony

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?