Check hier alle The Game Awards 2023 content

MediEvil Remastered

  • Ontwikkelaar Other Ocean Interactive
  • Eerste releasedatum 25 oktober 2019
  • Platformen PlayStation 4
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score

Trailer: MediEvil viert release met launchtrailer

MediEvil Remastered viert release met een nieuwe launchtrailer. Deze trailer werd geüpload op het officiële YouTube-kanaal van PlayStation.

De trailer toont een mix van cutscenes en gameplay fragmenten. Het vertelt het verhaal over Sir Daniel Fortesque, die terug tot leven wordt geroepen. Aan hem is het de taak de kwaadaardige Zarok te stoppen. De originele game kwam al een tijdje geleden uit, namelijk in 1998. De game groeide uit tot een cultclassic en heeft dit jaar zijn eigen remaster ontvangen. Rudy heeft de game al mogen spelen en was niet ontevreden.

MediEvil Remastered is nu beschikbaar voor de PlayStation 4.

BRON YouTube

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?