Check hier alle The Game Awards 2023 content

MediEvil Remastered

  • Ontwikkelaar Other Ocean Interactive
  • Eerste releasedatum 25 oktober 2019
  • Platformen PlayStation 4
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score

Trailer: Nieuwe trailer MediEvil Remastered toont het gebruik van wapens

Sony Interactive Entertainment heeft een nieuwe trailer vrijgegeven voor MediEvil Remastered. Het is nu tijd om te leren hoe je omgaat met de verschillende wapens.

Nu de releasedatum van MediEvil Remastered dichterbij komt, is het tijd voor episode drie van de Bonehead’s Guide to Gallowmere series. In de eerste episode kreeg het schild alle aandacht, maar ook vechten is belangrijk. De nieuwe trailer laat daarom zien welke wapens Sir Daniel kan gebruiken. Elke situatie vraagt om een andere aanpak en een nieuw wapen. Zo laat de trailer een boog, zwaard en een staf zien. Het belangrijkste daarbij is om je wapen ook echt bij je te houden, verlies het dus niet.

MediEvil Remastered verschijnt op 25 oktober voor de PlayStation 4.

BRON YouTube

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?