Check hier alle The Game Awards 2023 content

MediEvil Remastered

  • Ontwikkelaar Other Ocean Interactive
  • Eerste releasedatum 25 oktober 2019
  • Platformen PlayStation 4
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score

Trailer: Nieuwe trailer MediEvil Remastered toont verhaal

Tijdens de State of Play livestream werden trailers van verschillende games getoond, waaronder MediEvil Remastered. De nieuwe trailer van MediEvil Remastered toont het verhaal.

MediEvil volgt het verhaal van Sir Daniel Fortesque, die per ongeluk uit de dood is opgewekt door de gemene tovenaar Zarok. Zarok is tevens de grootste vijand van Sir Daniel. De koene ridder moet op avontuur om zijn grootste vijand te verslaan en Gallowmere te redden. Hiervoor moet hij zich een weg zien te hakken door verschillende vijanden die ervoor proberen te zorgen dat Sir Daniel niet in zijn missie slaagt.

MediEvil Remastered verschijnt 25 oktober op de PlayStation 4.

BRON PlayStation

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?