The Legend of Zelda: Skyward Sword

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 18 november 2011
  • Platformen Nintendo Wii , Nintendo Switch
  • Genre Avonturen
  • Gameliner score

Trailer: Nieuwe trailer The Legend of Zelda: Skyward Sword HD

Er is een nieuwe trailer onthuld van The Legend of Zelda: Skyward Sword HD. Deze nieuwe trailer laat zien wat we straks allemaal van de game kunnen verwachten.

Tijdens de Nintendo Direct in februari werd onthuld dat The Legend of Zelda: Skyward Sword naar de Switch komt. Deze HD remaster van de game die origineel op de Nintendo Wii verscheen, kent een aantal verbeterde features. In een nieuwe trailer kunnen we zien hoe dit er straks in de game uit komt te zien. Zo zien we wat van het verhaal, wat van de verbeterde motion controls en ook hoe je straks zonder motion controls, maar gewoon met de knoppen kunt spelen. Daarnaast zien we ook wat de nieuwe Zelda en Loftwing amiibo doet als je deze gebruikt.

The Legend of Zelda: Skyward Sword HD verschijnt 16 juli op de Nintendo Switch.

BRON Nintendo

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?