Trailer: NIeuwe trailer voor Tour de France 2023 geeft uitleg

Geplaatst:

NACON en Cyanide Studio presenteerden onlangs een nieuwe gameplaytrailer voor de Tour de France 2023 game. De trailer geeft ook wat meer inzicht voor hen die nieuw zijn in de wereld van het wielrennen.

In de trailer wordt meer uitleg gegeven over de verschillende divisies en categorieën waarin wielrenners het tegen elkaar opnemen. De World Tour, Pro Tour en de Continental. We krijgen te zien hoe de teams in de verschillende divisies eruit zien en hoe de rankings worden bepaald. Ook legt de trailer uit welke soort wielrenners belangrijk zijn voor een team om veel punten te scoren, zoals de klimmers, de sprinters en de punchers, die eigenlijk een combinatie zijn van een sprinter en een klimmer. Daarnaast krijgen ook wat gameplay te zien, maar de trailer is vooral gericht op het uitleggen van het wedstrijdsysteem in de Tour de France.

Tour de France 2023 verschijnt op 8 juni voor de PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S en pc.

Bron: YouTube

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tour de France 23

Series

-

Uitgever

Nacon

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

8 juni 2023

Ontwikkelaar

Big Ant Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord