Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Tour de France 23

  • Ontwikkelaar Big Ant Studios
  • Eerste releasedatum 8 juni 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Sport
  • Gameliner score -

Trailer: NIeuwe trailer voor Tour de France 2023 geeft uitleg

NACON en Cyanide Studio presenteerden onlangs een nieuwe gameplaytrailer voor de Tour de France 2023 game. De trailer geeft ook wat meer inzicht voor hen die nieuw zijn in de wereld van het wielrennen.

In de trailer wordt meer uitleg gegeven over de verschillende divisies en categorieën waarin wielrenners het tegen elkaar opnemen. De World Tour, Pro Tour en de Continental. We krijgen te zien hoe de teams in de verschillende divisies eruit zien en hoe de rankings worden bepaald. Ook legt de trailer uit welke soort wielrenners belangrijk zijn voor een team om veel punten te scoren, zoals de klimmers, de sprinters en de punchers, die eigenlijk een combinatie zijn van een sprinter en een klimmer. Daarnaast krijgen ook wat gameplay te zien, maar de trailer is vooral gericht op het uitleggen van het wedstrijdsysteem in de Tour de France.

Tour de France 2023 verschijnt op 8 juni voor de PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S en pc.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?