Trailer: Nieuwe update voor Overcooked! All You Can Eat!

Geplaatst:

Als je nog geen genoeg kunt krijgen van ]Overcooked! All You Can Eat!, dan zit je gebakken. Er is een nieuwe trailer verschenen met extra content voor deze chaotische kookgame die is ontwikkeld door de Britse ontwikkelaar Team17.

In de aankomende gratis update wordt je als speler uitgenodigd voor de Overcooked! All You Can Eat! World Food Festival, uitgerekend in de maand dat het ook wereldvoedseldag is. De trailer toont nieuwe chefs genaamd Globe en Fox, die hun naam eer aan doen met hun uiterlijke verschijning. Ook een alternatieve versie van Goldfish is te zien. Verder zijn er tien levels te spelen in drie verschillende omgevingen (Baked Bazaar, Metro Mash en Pepper Plaza) waar voormalig televisieprogramma Herrie in de Keuken een toepasselijke titel voor lijkt te zijn.

Wanneer een serveerpunt geblokt is door een bezorgtas, dient de speler een passend ingrediënt behorend bij een bestelling te plaatsen, dan is de bezorger er als de kippen bij om dit op te pikken. Tot slot zijn er enkele updates gedaan om de gebruikersvriendelijkheid te bevorderen.

De gratis update Overcooked! All You Can Eat! World Food Festival verschijnt 12 oktober voor Nintendo Switch, PlayStation 4 en 5, Xbox Series X en S, Xbox One en pc.

Bron: Team 17
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Overcooked! All You Can Eat

Series

-

Uitgever

Team17

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

2 december 2020

Ontwikkelaar

Ghost Town Games Ltd.

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord