Trailer: Overcooked is jarig en trakteert op nieuwe update

Geplaatst:
Aangepast: 10 augustus 2021 09:19

Op 2 augustus 2016 maakte de Overcooked-franchise zijn debuut. Het knotsgekke kookspel bestaat dus inmiddels alweer vijf jaar. En wie jarig is, trakteert. Dus pak dat bord en schuif aan!

Overcooked trakteerde fans enkele weken geleden al op een leuk cadeautje. Overcooked 2 was namelijk tijdelijk gratis in de Epic Games Store. Ook voor de vijfde verjaardag van de game heeft Team 17 een verassing in petto. Fans van de franchise kunnen namelijk al snel aan de slag met de Birthday Party-update voor Overcooked! All You Can Eat. Wie het pakketje met updategegevens uitpakt, komt oog in oog te staan met vijf nieuwe verjaardagslevels. In de levels bak je taarten en zet je thee volgens een nieuw recept. Tevens brengt de update een nieuw spelmechanisme met zich mee in de vorm van Switcheroo. Voor het feestje is ook een nieuwe chef uitgenodigd: Tabby Cat. Eerder voegde Overcooked! All You Can Eat de Swedish Chef als nieuwe chef toe. Als kers op de verjaardagstaart is de volledige game tussen 9 en 11 augustus gratis te spelen op Steam.

De Birthday Party-update voor Overcooked! All You Can Eat is nu verkrijgbaar op de Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en pc.

Bron: Team 17
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Overcooked! All You Can Eat

Series

-

Uitgever

Team17

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

2 december 2020

Ontwikkelaar

Ghost Town Games Ltd.

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord