Downloadnieuws: Overcooked 2 gratis in Epic Games Store

Geplaatst:

De Epic Games Store heeft weer een nieuwe game klaar liggen. Deze week zijn Overcooked 2 en Hell is Other Demons gratis te downloaden.

Vorige week kwam de Epic Games Store met een klapper van een game, namelijk Control. Deze week is het de beurt aan twee compleet andere games. De zomer is in zicht en daarbij ook de vakantie. De perfecte tijd om samen met een groep te koken en chaos te creëren in Overcooked 2. Dit kan met vier spelers online of lekker op de bank. Het is de bedoeling om als koks de wereld te redden en ondertussen je vriendschappen te behouden. Mocht dat niets voor je zijn dan is de pixel-shooter Hell is Other Demons ook gratis te downloaden.

Zowel Overcooked 2 als Hell is Other Demons zijn gratis te downloaden tot vijf uur op 24 juni. Dan is het de beurt aan Horizon Chase Turbo en Sonic Mania.

Bron: Epic Game Store

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Overcooked! 2

Series

Overcooked

Uitgever

Team17

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

7 augustus 2018

Ontwikkelaar

Ghost Town Games Ltd.

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord