Overcooked! 2

  • Ontwikkelaar Ghost Town Games Ltd.
  • Eerste releasedatum 7 augustus 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Party
  • Gameliner score -

Downloadnieuws: Overcooked 2 gratis in Epic Games Store

De Epic Games Store heeft weer een nieuwe game klaar liggen. Deze week zijn Overcooked 2 en Hell is Other Demons gratis te downloaden.

Vorige week kwam de Epic Games Store met een klapper van een game, namelijk Control. Deze week is het de beurt aan twee compleet andere games. De zomer is in zicht en daarbij ook de vakantie. De perfecte tijd om samen met een groep te koken en chaos te creëren in Overcooked 2. Dit kan met vier spelers online of lekker op de bank. Het is de bedoeling om als koks de wereld te redden en ondertussen je vriendschappen te behouden. Mocht dat niets voor je zijn dan is de pixel-shooter Hell is Other Demons ook gratis te downloaden.

onbekend

Zowel Overcooked 2 als Hell is Other Demons zijn gratis te downloaden tot vijf uur op 24 juni. Dan is het de beurt aan Horizon Chase Turbo en Sonic Mania.

BRON Epic Game Store

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?