Overcooked! 2

  • Ontwikkelaar Ghost Town Games Ltd.
  • Eerste releasedatum 7 augustus 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Party
  • Gameliner score -

Livestream: Claudia streamt Overcooked 2 vanaf 20:00!

Op verzoek van de kijkers gaat Claudia aan het kokkerellen in Overcooked 2 vanavond! Met haar souschefs Patrick en Rudy moet ze zo snel en goed mogelijk verschillende gerechten maken. Na vorige week met lichte tegenzin Balan Wonderworld te hebben gestreamd, hoopt Claudia dat Overcooked 2 wel leuk gaat zijn. Met het bonte duo Patrick en Rudy gaat dat in ieder geval zeker goed komen. Benieuwd naar de kookkunsten van Claudia? Kom dan vooral kijken vanavond!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?