Overcooked! 2

  • Ontwikkelaar Ghost Town Games Ltd.
  • Eerste releasedatum 7 augustus 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Party
  • Gameliner score -

Overcooked! All You Can Eat wordt morgen uitgebracht

Het is bevestigd! Overcooked! All You Can Eat komt morgen als launchtitel voor de Xbox Series X/S.

Onlangs heeft Team 17 bekendgemaakt dat Overcooked! All You Can Eat een launchtitel wordt voor de PlayStation 5. Vandaag werd via Twitter bekendgemaakt dat de game morgen al beschikbaar is als launchtitel voor de Xbox Series X/S. Overcooked! All You Can Eat omvat zowel Overcooked! als Overcooked! 2. Deze populaire co-op games kun je dus nu krijgen in één bundel samen met alle DLC's met 4K-beeldkwaliteit. De bundel bevat daarnaast nieuwe content en modi en belooft cross-platform multiplayer toe te voegen aan het begin van 2021.

Overcooked! All You Can Eat verschijnt morgen als launchtitel voor de Xbox Series X/S.

BRON Overcooked

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?