Overcooked! 2

  • Ontwikkelaar Ghost Town Games Ltd.
  • Eerste releasedatum 7 augustus 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Party
  • Gameliner score -

Livestream: Claudia gaat verder met Overcooked 2 vanaf 20:00!

Na het grote succes van vorige week met Overcooked 2 gaat Claudia vanavond met haar trouwe sousschefs, Patrick en Rudy, verder met deze chaotische co-op game! Tijdens de laatste stream kwam er al een aantal gouden momenten voorbij en dat gaat vanavond zeker niet anders zijn. Dus trek je schort aan en kom vanavond kijken naar hoe chef Claudia, Patrick en Rudy in het gareel moet zien te houden in Overcooked 2!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?