Trailer: Nightingale keert terug gedurende The Game Awards

Geplaatst:

Nightingale is altijd al populair geweest bij de feestjes van Geoff Keighley en ook ditmaal zijn ze van de partij. De multiplayer survivalgame van Inflexion Games verwende het publiek met een nieuwe trailer.

The Fae Realms van Nightingale zitten vol met gespuis en gedrochten. De nieuwste trailer van Nightingale toont dan ook de nodige monsters die je tegenkomt in de vele werelden. Als Marry Poppins kun je rondzweven met je paraplu. Exploratie staat centraal in deze titel en je gebruikt vele tools om de locaties te bezoeken. Ook handig om te weten is dat niet elk wezen in de diverse realms vijandelijk is. We zien namelijk ook een grote vriendelijke reus.

Bekijk hier gameplay van Nightingale.

Nightingale werd eerder uitgesteld. Gelukkig hoef je nu niet langer meer te wachten. Nightingale is beschikbaar in Early Access voor de pc in vroeg 2023.

Bron: The Game Awards
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Nightingale

Series

-

Uitgever

Inflexion Games

Reviewscore

Platforms

Pc

Releasewindow

20 februari 2024

Ontwikkelaar

Inflexion Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord