Ninja Gaiden (Sigma)

  • Ontwikkelaar Team Ninja
  • Eerste releasedatum 2 maart 2004
  • Platformen Pc , Xbox , PlayStation 3 , PlayStation Vita , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Actie , Avonturen , Hack and Slash
  • Gameliner score -

Trailer: Ninja Gaiden komt naar de moderne consoles

De Ninja Gaiden-games komen naar de moderne consoles via de Ninja Gaiden: Master Collection. Deze bundel brengt drie games met zich mee.

Ninja Gaiden: Master Collection bevat Ninja Gaiden Sigma, Ninja Gaiden Sigma 2 en Ninja Gaiden 3: Razor's Edge. De bundel bezit ook de uitbreidingspakketten en kostuums van de vorige games. Ninja Gaiden is een snelle actiegame, waarin je speelt als een talentvolle ninja. De actie is vooral gebaseerd op het bevechten van de vele monsters en eindbazen die leven in het Ninja Gaiden-universum. De online functies, zoals co-op in Tag Missions, zijn niet beschikbaar voor deze collectie.

Ninja Gaiden: Master Collection is beschikbaar vanaf 10 juni voor de pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch.

BRON KOEI Tecmo

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?