Ninja Gaiden (Sigma)

  • Ontwikkelaar Team Ninja
  • Eerste releasedatum 2 maart 2004
  • Platformen Pc , Xbox , PlayStation 3 , PlayStation Vita , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Actie , Avonturen , Hack and Slash
  • Gameliner score -

Trailer: Ninja Gaiden: Master Collection toont personages

Er is inmiddels een nieuwe trailer verschenen van de Ninja Gaiden: Master Collection. Hierin zien we welke personages we straks allemaal kunnen verwachten.

De Ninja Gaiden-games zijn ware klassiekers. Het is dan ook niet gek dat eerder dit jaar werd aangekondigd dat Ninja Gaiden naar de moderne consoles komt. De Ninja Gaiden: Master Collection bevat drie Ninja Gaiden-games, namelijk Ninja Gaiden Sigma, Ninja Gaiden Sigma 2 en Ninja Gaiden 3: Razor's Edge. In een nieuwe trailer laat Koei Tecmo zien wat we van de Master Collection kunnen verwachten. Zo zien we de bekende vrouwelijk personages Ayane, Rachel, Momiji en Kasumi, en natuurlijk Ryu Hayabuysa van de originele game. Ook zien we wat van de klassieke Ninja Gaiden-actie die we kunnen verwachten en natuurlijk flink wat bloed dat in het rond spettert.

Ninja Gaiden: Master Collection is beschikbaar vanaf 10 juni voor de pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch.

BRON Koei Tecmo

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?