Soccer Story

  • Ontwikkelaar PanicBarn
  • Eerste releasedatum 29 november 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre RPG , Sport , Open-World , Indie
  • Gameliner score

Trailer: No More Robots kondigt Soccer Story aan

No More Robots heeft de open world rpg Soccer Story aangekondigd. Dit deed de uitgever met een trailer op YouTube.

In Soccer Story is voetbal verbannen over de hele wereld. Het is aan de speler om met behulp van een magische voetbal de sport in ere te herstellen. Dit doe je door verschillende puzzels op te lossen en natuurlijk ook door de nodige voetbalwedstrijden te spelen. De aankondigingstrailer van Soccer Story is hieronder in zijn geheel te bekijken.

Soccer Story moet dit jaar uitkomen op de pc, Xbox One, Xbox Series, Google Stadia, PlayStation 4 en de PlayStation 5. Een exacte releasedatum is nog niet bekend.

BRON YouTube

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?