Downloadnieuws: Soccer Story, Darktide en Gungrave naar Game Pass

Geplaatst: 15 november 2022 20:10

November zit weer bomvol met games. Xbox lijkt het daarom geinig om de backlog nog verder te vullen met de nieuwe Game Pass aanwinsten.

We beginnen de line-up luchtig. Het WK-voetbal komt eraan en dus kan Soccer Story natuurlijk niet ontbreken. Deze komische indiegame zet je in de voetbalschoenen van de Savior of Soccer. Het is aan de speler de taak om zoveel mogelijk tegenstanders te verslaan en de 'beautiful game' te herstellen. Als je geen zin hebt in wholesome games, dan kun je terecht bij Warhammer 40,000: Darktide en Gungrave G.O.R.E. Bloed en geweld genoeg voor de liefhebber.

Daarnaast wordt Norco toegevoegd aan Game Pass. Raw Fury ontving uitstekende reviews en de titel van ontwikkelaar Geography of Robots wordt gezien als één van de beste point-and-click avonturen van het jaar. De tactische shooter Insurgency: Sandstorm maakt ook een opkomst, net zoals de strategiegame Dune: Spice Wars, 2D-platformer Lapin en de previewversie van Ghostlore.

Vandaag zijn er twee nieuwe games beschikbaar gemaakt. Bekijk hier onze review van Pentiment. Bekijk hier onze review van Somerville.

De nieuwe games zijn te downloaden tussen 17 t/m 30 november.

Bron: Xbox
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Soccer Story

Series

-

Uitgever

No More Robots

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

29 november 2022

Ontwikkelaar

PanicBarn

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord