Soccer Story

  • Ontwikkelaar PanicBarn
  • Eerste releasedatum 29 november 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre RPG , Sport , Open-World , Indie
  • Gameliner score -

Downloadnieuws: Soccer Story, Darktide en Gungrave naar Game Pass

November zit weer bomvol met games. Xbox lijkt het daarom geinig om de backlog nog verder te vullen met de nieuwe Game Pass aanwinsten.

We beginnen de line-up luchtig. Het WK-voetbal komt eraan en dus kan Soccer Story natuurlijk niet ontbreken. Deze komische indiegame zet je in de voetbalschoenen van de Savior of Soccer. Het is aan de speler de taak om zoveel mogelijk tegenstanders te verslaan en de 'beautiful game' te herstellen. Als je geen zin hebt in wholesome games, dan kun je terecht bij Warhammer 40,000: Darktide en Gungrave G.O.R.E. Bloed en geweld genoeg voor de liefhebber.

Daarnaast wordt Norco toegevoegd aan Game Pass. Raw Fury ontving uitstekende reviews en de titel van ontwikkelaar Geography of Robots wordt gezien als één van de beste point-and-click avonturen van het jaar. De tactische shooter Insurgency: Sandstorm maakt ook een opkomst, net zoals de strategiegame Dune: Spice Wars, 2D-platformer Lapin en de previewversie van Ghostlore.

Vandaag zijn er twee nieuwe games beschikbaar gemaakt. Bekijk hier onze review van Pentiment. Bekijk hier onze review van Somerville.

De nieuwe games zijn te downloaden tussen 17 t/m 30 november.

BRON Xbox

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?