Check hier alle PlayStation Showcase 2023 content

One Piece: Pirate Warriors 4

  • Ontwikkelaar Omega Force
  • Eerste releasedatum 27 maart 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Actie
  • Gameliner score

Trailer: One Piece: Pirate Warriors 4 aangekondigd

One Piece: Pirate Warriors 4 is aangekondigd door Bandai Namco door middel van een trailer. Dit wordt het vierde deel van de actie-avonturen game.

In de trailer is nog niet veel te zien. We zien alleen een kort shot van Monkey D. Luffy in zijn Gear 4 vorm die zich klaarmaakt voor een gevecht. Er is verder ook nog weinig bekend over de game. Zo is er nog niks bekend gemaakt over wat voor content de game bevat en welke speelbare personages er beschikbaar zijn. Bekijk hieronder de reveal trailer.

One Piece: Pirate Warriors 4 komt uit in 2020 voor de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc.

BRON YouTube

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?