Check hier alle Summer Game Fest 2023 content

One Piece: Pirate Warriors 4

  • Ontwikkelaar Omega Force
  • Eerste releasedatum 27 maart 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Actie
  • Gameliner score

Trailer: One Piece Warriors 4 viert release met trailer

One Piece: Pirate Warriors 4 viert release met de onderstaande trailer. Deze trailer werd geüpload door Bandai Namco.

In de trailer zien we waar het allemaal om draait in de nieuwste game van One Piece. Met meer dan 40 speelbare personages gaat de speler aan de slag met de actievolle avonturen. Combat gaat een grote rol spelen en de meerdere karakters horen ervoor te zorgen dat er veel diversiteit bestaat in je confrontaties met de vijand. Je speelt door bestaande plotpunten van de originele anime heen, maar er is ook een nieuw verhaal aanwezig. Wanneer je de game vooral besteld krijg je wat exclusieve skins. Ook krijg je cosmetische items wanneer je de game op dag één speelt.

One Piece: Pirate Warriors 4 is vanaf 27 maart beschikbaar voor de pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch.

BRON Bandai Namco

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?