Horizon Forbidden West

  • Ontwikkelaar Guerrilla Games
  • Eerste releasedatum 18 februari 2022
  • Platformen PlayStation 4 , PlayStation 5
  • Genre Actie , Avonturen , Open-World
  • Gameliner score

Trailer: Ontdek de gevaren in Horizon Forbidden West

Tijdens The Game Awards kwam Horizon Forbidden West ook nog voorbij. Erg gezellig is de nieuwe trailer echter niet, want Aloy krijgt het flink te verduren.

Na haar avonturen in Horizon Zero Dawn is Aloy niet geheel onervaren meer en een eerdere trailer liet de nieuwe frisse moves van Aloy al zien. De nieuwe trailer toont de gevaren die Aloy gaat tegenkomen in het nieuwe gebied. Van gigantische machines die lijken op olifanten en slangen tot machines die onderwater rondzwemmen. Het lijkt erop dat Aloy nergens veilig is en dat je veel moet gaan vechten in Horizon Forbidden West. Het duurt nog even voordat de game uitkomt, maar ondertussen kun je al wel dieper de wereld induiken door de Guerilla podcast over het Horizon-Unversium te beluisteren.

Horizon Forbidden West verschijnt op 18 februari voor de PlayStation 4 en PlayStation 5.

BRON YouTube

Over auteur AnitavanBeugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?