Kena: Bridge of Spirits

  • Ontwikkelaar Ember Lab
  • Eerste releasedatum 21 september 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , PlayStation 5
  • Genre Avonturen , Indie
  • Gameliner score

Trailer: Ontdek de magie van Kena: Bridge of Spirits

Kena: Bridge of Spirits kwam voorbij tijdens de PlayStation State of Play-presentatie. Ember Lab heeft naast een trailer ook de nieuwe releasedatum aangekondigd.

In de trailer van Kena: Bridge of Spirits zien we nieuwe gameplaybeelden voorbij komen. Naast de prachtige locaties die Kena afreist, zien we haar ook in actie tegen verschillende monsters. Ook zien we meer van de Rot, die schattige kleine wezentjes die om Kena heen lopen. De Rot zijn niet alleen een plezier voor het gezicht, maar gebruiken hun krachten om de omgeving te beïnvloeden. Kena: Bridge of Spirits heeft een nieuwe releasedatum gekregen. Eerder is Kena: Bridge of Spirits uitgesteld naar begin dit jaar.

Kena: Bridge of Spirits is beschikbaar vanaf 24 augustus 2021 voor PlayStation 4, PlayStation 5 en pc.

BRON PlayStation

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?