Trailer: Ook Vampire: The Masquerade krijgt Battle Royale

Geplaatst: 2 november 2020 10:09
Aangepast: 10 juni 2021 23:27

De Battle Royales vliegen je ook komend jaar nog om de oren. Er zit namelijk ook een Battle Royale van Vampire: The Masquerade aan te komen.

Battle Royale is een van de meest populaire gamegenres van het moment. Het is dan ook niet gek dat veel franchises een Battle Royale spin-off krijgen, waarbij niets te gek is. Zo is er al een Super Mario Battle Royale en heeft recentelijk ook Pac-Man een Battle Royale gekregen. De nieuwe Zweedse ontwikkelaar Sharkmob wil zich ook aan dit genre gaan wagen. Haar eerste game wordt namelijk een Battle Royale in het universum van Vampire: the Masquerade. Middels een korte teaser trailer kondigde Sharkmob dit nieuwe project aan. Veel weten we er nog niet van, behalve dat het een Battle Royale wordt waarbij verschillende vampieren clans de strijd met elkaar aangaan in de straten van Praag.

De nieuwe Vampire: The Masquerade Battle Royale staat gepland voor een release in de tweede helft van 2021.

Bron: Sharkmob
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Vampire: The Masquerade - Bloodhunt

Series

-

Uitgever

Sharkmob AB

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 5

Releasewindow

7 september 2021

Ontwikkelaar

Sharkmob AB

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord