Primitive

  • Ontwikkelaar Games Box
  • Eerste releasedatum Onbekend
  • Platformen Pc
  • Genre Open-World , Survival
  • Gameliner score -

Trailer: Overleef in de prehistorie in Primitive

Er zijn maar weinig games die teruggaan naar de prehistorie, maar dat is precies wat Primitive doet. In de aankondigingstrailer krijgen we een beeld van de survival open wereld game.

In de trailer is te zien hoe je moet overleven in een wereld vol gevaarlijke dieren. Deze kun je alleen aan als je samen met je stam communiceert, maar hoe doet je dat? Verwacht geen heftig geschut in Primitive, want de knots, speer en boog zijn de enige wapens die je hebt. De dieren zijn niet je enige vijanden, want je komt ook andere stammen tegen. Die niet altijd blij zijn met jouw komst, want je trekt door hun gebieden heen. Zo zien we in de trailer heuvels, grasvelden en sneeuwvlaktes voorbij komen. De trailer doet denken aan een primitieve versie van Far Cry: Primal en dat kan zowel positief als negatief zijn. De animaties zien er namelijk nogal ruig uit. Primitive is momenteel nog in ontwikkeling en maakt gebruik van Unreal Engine 5.

Primitive heeft nog geen releasedatum. De game gaat verschijnen voor de pc.

BRON YouTube

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?