Trailer: Overleef in de prehistorie in Primitive

Geplaatst: 3 december 2022 14:25

Er zijn maar weinig games die teruggaan naar de prehistorie, maar dat is precies wat Primitive doet. In de aankondigingstrailer krijgen we een beeld van de survival open wereld game.

In de trailer is te zien hoe je moet overleven in een wereld vol gevaarlijke dieren. Deze kun je alleen aan als je samen met je stam communiceert, maar hoe doet je dat? Verwacht geen heftig geschut in Primitive, want de knots, speer en boog zijn de enige wapens die je hebt. De dieren zijn niet je enige vijanden, want je komt ook andere stammen tegen. Die niet altijd blij zijn met jouw komst, want je trekt door hun gebieden heen. Zo zien we in de trailer heuvels, grasvelden en sneeuwvlaktes voorbij komen. De trailer doet denken aan een primitieve versie van Far Cry: Primal en dat kan zowel positief als negatief zijn. De animaties zien er namelijk nogal ruig uit. Primitive is momenteel nog in ontwikkeling en maakt gebruik van Unreal Engine 5.

Primitive heeft nog geen releasedatum. De game gaat verschijnen voor de pc.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Primitive

Series

-

Uitgever

Ultimate Games S.A.

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasedatum

Onbekend

Ontwikkelaar

Games Box

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord