Check hier alle Summer Game Fest 2023 content

Crash Team Racing Nitro Fueled

  • Ontwikkelaar Beenox Studios
  • Eerste releasedatum 21 juni 2019
  • Platformen PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Racing
  • Gameliner score -

Trailer: Pas je kart aan in Crash Team Racing Nitro Fueled

Activision heeft een nieuwe trailer gelanceerd van Crash Team Racing Nitro Fueled. In de speciale customization trailer is er vooral aandacht voor het aanpassen van je vehikel.

Voor het eerst in een Crash Bandicoot-racegame is het mogelijk je kart naar wens aan te passen. Zo kun je je voertuig pimpen met onder meer verschillende bodies, stickers, paint jobs, patches en je banden. Het zorgt er niet direct voor dat je sneller bent, maar je wil natuurlijk wel een beetje goed voor de dag komen als je je tegenstanders in wil maken. De game biedt een grote hoeveelheid aan personages, die ieder op hun eigen manier de overwinning vieren.

Crash Team Racing Nitro Fueled is vanaf 21 juni verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

BRON YouTube

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?