Trailer: Path of Exile 2 is nog in leven

Geplaatst:
Aangepast: 27 juni 2023 09:40

Tijdens de Summer Game Fest kregen we een nieuwe trailer van Path of Exile 2 te zien. De game is nog steeds in leven en binnenkort krijgen we meer informatie, inclusief hoe je Path of Exile-goud kunt verdienen.

In 2019 werd Path of Exile 2 onthuld. Sindsdien is het redelijk stil geweest rondom deze game, maar er zit nog steeds leven in. Het vervolg op de bekende Free to Play actie-RPG genaamd Path of Exile uit 2013 heeft geen releasedatum gekregen, maar wel een nieuwe trailer. We zien een magiër door een donker oerwoud en tempel navigeren, terwijl ze vijanden van haar afhoudt. Zo krijgen we meerdere vaardigheden van haar te zien, die veel weg hebben van bliksem. Dat is echter niet het enige nieuws, want op 28 juli wordt er meer over Path of Exile 2 bekendgemaakt.

Path of Exile 2 heeft nog steeds geen specifieke releasedatum.

Bron: Summer Game Fest

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Path of Exile 2

Series

-

Uitgever

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasewindow

NNB

Ontwikkelaar

Grinding Gear Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord