Trailer: Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville aangekondigd met Founder's Edition details

Geplaatst:
Aangepast: 4 september 2019 18:45

Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville is aangekondigd door Electronic Arts. De game is onthuld tijdens een livestream op het officiële kanaal van Plants vs. Zombies.

In de trailer zien we hoe de zombies en planten elkaar te lijf gaan. Alle personages uit de vorige games keren terug en we zien een aantal nieuwe karakters die beschikbaar zijn in Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville. Sociale gebieden keren terug uit Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2, maar dit keer zijn er meerdere locaties beschikbaar op verschillende plekken in de wereld. Deze gebieden zitten vol met quests die de speler kan ontdekken en uitvoeren. De trailer toont de nieuwe modi en gedeeltes van de maps die beschikbaar zijn op release.

Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville beschikt over een Founder's Edition. Met deze speciale editie, help je de ontwikkeling van Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville door direct te spelen. Jazeker, iedereen die de Founder's Edition koopt kan vanaf vandaag al met de game aan de slag. Er zijn ook exclusieve voordelen aan de Founder's Edition gebonden die de speler kan verdienen.

Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville is vanaf 18 oktober beschikbaar voor de pc, Xbox One en PlayStation 4. Met de Founder's Edition kan je vandaag al aan de slag.

Bron: EA
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

18 oktober 2019

Ontwikkelaar

PopCap

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord