Sifu

  • Ontwikkelaar Sloclap
  • Eerste releasedatum 8 februari 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , PlayStation 5
  • Genre Fighting
  • Gameliner score

Trailer: PlayStation kondigt Sifu aan

De eerste aankondiging komt vroeg in de show. PlayStation krijgt er namelijk een nieuwe game bij in de vorm van Sifu.

Sifu, oftewel meester in het Chinees, geeft je controle over een echte vechtersbaas. In de aankondigingstrailer zien we hoe de hoofdrolspeler een grote groep vijanden tegen de grond slaat. Toch lijkt het niet genoeg want de vechtersbaas wordt tegen de grond geslagen en staat aanzienlijk later weer op. Het lijkt erop dat we de gehele levensspanne van de hoofdrolspeler meekrijgen, want de beste man is oud en grijs wanneer de trailer eenmaal eindigt.

Sifu is ontwikkeling bij Sloclap. De game verschijnt ergens in 2021 voor de PlayStation 4, PlayStation 5 en pc.

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?