Trailer: PowerWash Simulator krijgt Tomb Raider crossover

-

PowerWash Simulator krijgt een cross-over event met Tomb Raider. Het event werd onlangs aangekondigd met een trailer.

De nieuwe Tomb Raider cross-over in PowerWash Simulator geeft je de kans om het huis van Lara Croft schoon te maken. Dit gaat geen makkelijke taak worden. Ondanks het feit dat Lara waarschijnlijk weinig thuis is, is haar huis namelijk behoorlijk smerig. Op 31 januari komt PowerWash Simulator naar de PlayStation 4 en PlayStation 5. Om dit te vieren, krijgt de game zijn eerste gratis special pack, dat het landhuis van Lara Croft toevoegt als speelbaar level. In de nieuwe trailer krijgen we een deel van het landhuis te zien en alle excentrieke voorwerpen waarmee het gevuld is. Het wordt een hele klus om dit schoon te krijgen.

Vanaf 31 januari kun je PowerWash Simulator ook op de PS4 en PS5 spelen en wordt het landhuis van Lara Croft aan de game toegevoegd.

Bron: YouTube

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot PowerWash Simulator

Ontwikkelaar:

FuturLab

Uitgever:

Square Enix

Release:

19 mei 2021

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS4
XONE
NSW
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord