Releasedatum PowerWash Simulator Warhammer 40,000 Pack bekend

-

De Imperium fractie in Warhammer 40,000 heeft er weer eens een zooitje van gemaakt. Om de oude glorie te herstellen moet jij met de aankomende Warhammer 40,000 Special Pack voor PowerWash simulator de oude voertuigen schoonspuiten.

Een Warhammer DLC werd in de PowerWash Simulator Roadmap van 2023 al gehint, maar we moesten nog even geduld hebben. In de trailer hieronder krijgen we de releasedatum te zien en weten we direct welke machines we allemaal moeten schoonmaken. In totaal zul je vier voertuigen weer tot hun glorie moeten herstellen. De vorige DLC's boden vijf tot zes nieuwe levels, waardoor het even afwachten is op de officiële bevestiging van het aantal levels in de Warhammer 40,000 Special Pack. We kunnen in ieder geval gaan sparen voor een nieuw outfit, want alle spelers uit de trailers zijn gekleed in de stijl van Warhammer.

De Warhammer 40,000 Special Pack verschijnt op 27 februari en komt naar alle platformen.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot PowerWash Simulator

Ontwikkelaar:

FuturLab

Uitgever:

Square Enix

Release:

19 mei 2021

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS4
XONE
NSW
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord