Dit is de PowerWash Simulator roadmap voor 2023

-

Als je momenteel aan het genieten bent van PowerWash Simulator of de game al hebt uitgespeeld dan heeft de roadmap van 2023 veel te bieden. We kunnen dit jaar nog genoeg schoonmaken dankzij de aankomende updates en DLC's.

De roadmap van PowerWash Simulator blikt in eerste instantie terug op het begin van het jaar. Zo mochten we Bikinibroek schoonmaken in PowerWash Simulator in een betaalde DLC. Daarnaast waren er twee gratis updates, waaronder de Tomb Raider Cross-over. De ontwikkelaars gaan dit jaar echter nog meer content toevoegen. In het derde kwartaal kunnen we een gratis update en een betaalde DLC verwachten. Het is nog onbekend wat er dan wordt toegevoegd. Wat we wel weten is dat de gratis update is gelinkt aan The Muckinghamm Files. Een eerdere update had dezelfde naam en bracht nieuwe lore en nieuwe missies naar de game. De Warhammer 40.000 DLC die onlangs werd bekendgemaakt gaat verschijnen in het vierde kwartaal. Met daarbij nog extra gratis content rondom het seizoen.

Powerwash Simulator roadmap 2023

PowerWash Simulator is al te spelen via de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4, PlayStation 5 en Nintendo Switch.

Bron: Twitter

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot PowerWash Simulator

Ontwikkelaar:

FuturLab

Uitgever:

Square Enix

Release:

19 mei 2021

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS4
XONE
NSW
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord