Trailer: Spuit Bikinibroek schoon in PowerWash Simulator

-

Het kan niet op met de crossovers in PowerWash Simulator. Ontwikkelaar FuturLab heeft nu een nieuwe samenwerking aangekondigd met SpongeBob SquarePants.

Overal moet natuurlijk worden schoongemaakt. Dus als je PowerWash Simulator al helemaal hebt doorgespeeld, dan kunnen nieuwe locaties geen kwaad. Hiervoor wordt vaak de samenwerking aangegaan met andere franchises. Zo is er een PowerWash Simulator crossover met Tomb Raider en hebben de personages uit Final Fantasy ook een schone omgeving om in te vertoeven. De nieuwste crossover wordt die met SpongeBob SquarePants. In een korte teaser is te zien dat Bikinibroek zich op mag maken voor een grote schoonmaakbeurt. Dat is wel nodig ook, want de algen vertoeven goed op de bekende huizen uit de tekenfilmserie.

De PowerWash Simulator crossover met SpongeBob SquarePants dient zich ergens in de zomer aan.

Bron: FuturLab
Patrick Lamers Mede-eigenaar en Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot PowerWash Simulator

Ontwikkelaar:

FuturLab

Uitgever:

Square Enix

Release:

19 mei 2021

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS4
XONE
NSW
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord