PowerWash Simulator krijgt Final Fantasy VII DLC

-

Het is de cross-over waarvan je nooit had gedacht dat je die zou willen zien. PowerWash Simulator krijgt namelijk Final Fantasy VII DLC.

PowerWash Simulator is een rustgevende game waarbij je met een hogedrukreiniger van alles schoon mag maken. Denk hierbij aan huizen, auto's en speeltuinen. Final Fantasy VII is een Japanse RPG die een groepje klimaatactivisten volgt in de strijd tegen een megacorporatie en gaandeweg in een veel tragischer verhaal verwikkelt raakt. De twee games hebben verder niets met elkaar gemeen, maar toch komt er binnenkort een gratis Final Fantasy VII DLC naar PowerWash Simulator. Deze tweede DLC van de schoonmaakgame heet Midgar Special Request en laat je onder andere Tifa's restaurant Seventh Heaven, de boss Guard Scorpion en Cloud's motor Hardy-Daytona schoonmaken.

Het is nog niet bekend wanneer de Midgar Special Request DLC uitkomt, maar je kunt vanaf vandaag wel aan de slag met het schoonmaken van Lara Croft's huis in de PowerWash Simulator Tomb Raider DLC.

Bron: Square Enix
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot PowerWash Simulator

Ontwikkelaar:

FuturLab

Uitgever:

Square Enix

Release:

19 mei 2021

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS4
XONE
NSW
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord